MITSUBISHI MOTORS CORPORATION ПРЕЗЕНТУВАЛИ НОВИЙ OUTLANDER

MITSUBISHI MOTORS CORPORATION ПРЕЗЕНТУВАЛИ НОВИЙ OUTLANDER

buttons.will share

Токіо, 17 лютого 2021 г. Компанія MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC) презентувала абсолютно новий OUTLANDER, який відрізняється новим вектором у дизайні, преміальною якістю та інноваційними технологіями. Зараз Mitsubishi Outlander готується до продажів у Північній Америці (США, Канада і Пуерто-Рико), що стартують у квітні 2021 року. На інших ринках, у тому числі й в Україні, новий Outlander з'явиться у 2022 році.

Сьогодні абсолютно новий OUTLANDER дебютував на Amazon Live, ставши першим автомобілем, який запустився на американській стрімінговій платформі. Переглянути світову прем'єру нового OUTLANDER можна за посиланням, яке дійсне до 31 березня 2021 р.

Четверте покоління OUTLANDER відрізняється новим впевненим стилем. З передньою панеллю Dynamic Shield, 20-дюймовими колесами, посиленими крилами та пропорціями він виглядає ще більш надійним та потужним. Нова розроблена платформа, двигун 2,5 л, оновлена ​​електрокерована система 4WD і S-AWC (Super-All Wheel Control) з новим перемикачем режимів руху забезпечують безпечні та надійні ходові характеристики.

Outlander завжди славився простором в салоні, що, звичайно ж, залишається в новій версії позашляховика. У новій концепції інтер'єру за високе відчуття якості і комфорту відповідають зручні три ряди сидінь, рідкокристалічні дисплеї лічильників і нова функція бездротової зарядки смартфона.

Новий бензиновий двигун об'ємом 2,5 л збільшує максимальну потужність на 8,9% і паливну економічність (в режимі WLTC) на 2,6% у порівнянні з попередньою моделлю. У новому Outlander використовується 8-ступеневий варіатор CVT зі швидкісним спортивним режимом. Перемикач дозволяє легко міняти швидкість, як на багатоступеневій автоматичній коробці передач. При натисканні можна відчути потужне і швидке прискорення. Таким чином, під час поїздок водій може насолоджуватися тихою і плавною їздою.

Повноприводні версії комплектуються гідравлічною муфтою, яка приводиться в дію за допомогою електромотора і розподіляє крутний момент між передньою і задньою осями. Покращена система повного приводу і контролю динаміки автомобіля S-AWC, доповнюється системою активного контролю вектору тяги AYC, яка відтепер може регулювати розподіл крутного моменту і гальмівного зусилля не тільки на передній, а й на задній осі. Крім цього, новий Outlander дає можливість вибрати режим водіння відповідно до наявних дорожніх умов. Так, для моноприводних версій є п'ять режимів, у той час, як комплектації з повним приводом пропонують цілих шість режимів на вибір.

Асистент безпечного водіння MI-PILOT об'єднує в собі адаптивний круїз контроль і асистент утримання на смузі, підтримуючи не тільки задану відстань до автомобіля, що їде попереду, але й утримуючи ваш автомобіль у центрі смуги. Автомобілі, оснащені навігаційною системою, здатні зчитувати дорожні знаки та автоматично змінювати задану швидкість відповідно до зазначених обмежень. Пасивній безпеці також приділено достатньо уваги, оскільки новий Outlander може мати до 11 подушок безпеки, в тому числі й подушку безпеки між сидінням водія та переднього пасажира.

Інформація про «ЕМ ЕМ СІ Україна»

Компанія «ЕМ ЕМ СІ Україна» - офіційний дистриб’ютор автомобілів Mitsubishi в Україні. Мета компанії «ЕМ ЕМ СІ Україна» - забезпечити максимальний рівень взаємодії з виробником, надавати якісне гарантійне та післягарантійне обслуговування автомобілів ТМ «Mitsubishi», забезпечення поставок і наявності складу оригінальних запчастин і аксесуарів. Компанія має розвинену мережу дилерських центрів по всій Україні, яка зараз налічує 29 автосалонів в усіх регіонах України, а також авторизований дилерський центр на території республіки Молдова.

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital